• BELL SCHEDULE

    SCHEDULE “A”

    7:38

     

    Warning Bell

     

    7:40

    8:38

    1st Period

    58 minutes

    8:38

    8:42

    Passing

    4 minutes

    8:42

    9:37

    2nd Period

    55 minutes

    9:37

    9:41

    Passing

    4 minutes

    9:41

    10:36

    3rd Period

    55 minutes

    10:36

    10:40

    Passing

    4 minutes

    10:40

    11:15

    Lunch

    35 minutes

    11:15

    11:19

    Passing

    4 minutes

    11:19

    12:49

    4th Period*

    90 minutes

    12:49

    12:53

    Passing

    4 minutes

    12:53

    1:48

    5th Period

    55 minutes

    1:48

    1:52

    Passing

    4 minutes

    1:52

    2:50

    6th Period

    58 minutes

    *35 Minutes Literacy/ISTEP Prep

    SCHEDULE “B”

    7:38

     

    Warning Bell

     

    7:40

    8:38

    1st Period

    58 minutes

    8:38

    8:42

    Passing

    4 minutes

    8:42

    9:37

    2nd Period

    55 minutes

    9:37

    9:41

    Passing

    4 minutes

    9:41

    10:36

    3rd Period

    55 minutes

    10:36

    10:40

    Passing

    4 minutes

    10:40

    11:15

    4th Period*

    35 minutes

    11:15

    11:19

    Passing

    4 minutes

    11:19

    11:54

    Lunch

    35 minutes

    11:54

    11:58

    Passing

    4 minutes

    11:58

    12:49

    4th Period*

    51 minutes

    12:49

    12:53

    Passing

    4 minutes

    12:53

    1:48

    5th Period

    55 minutes

    1:48

    1:52

    Passing

    4 minutes

    1:52

    2:50

    6th Period

    58 minutes

    *35 Minutes Literacy/ISTEP Prep

    SCHEDULE “C”

    7:38

     

    Warning Bell

     

    7:40

    8:38

    1st Period

    58 minutes

    8:38

    8:42

    Passing

    4 minutes

    8:42

    9:37

    2nd Period

    55 minutes

    9:37

    9:41

    Passing

    4 minutes

    9:41

    10:36

    3rd Period

    55 minutes

    10:36

    10:40

    Passing

    4 minutes

    10:40

    12:10

    4th Period*

    90 minutes

    12:10

    12:14

    Passing

    4 minutes

    12:14

    12:49

    Lunch

    35 minutes

    12:49

    12:53

    Passing

    4 minutes

    12:53

    1:48

    5th Period

    55 minutes

    1:48

    1:52

    Passing

    4 minutes

    1:52

    2:50

    6th Period

    58 minutes

    *35 Minutes Literacy/ISTEP Prep

    LUNCH SCHEDULE

    10:40

    11:15

    “A” Lunch

    35 minutes

    11:19

    11:54

    “B” Lunch

    35 minutes

    12:14

    12:49

    “C” Lunch

    35 minutes

     

     

     

    EARLY RELEASE BELL SCHEDULE

    SCHEDULE “A”

    7:38

     

    Warning Bell

     

    7:40

    8:28

    1st Period

    48 minutes

    8:28

    8:32

    Passing

    4 minutes

    8:32

    9:17

    2nd Period

    45 minutes

    9:17

    9:21

    Passing

    4 minutes

    9:21

    10:06

    3rd Period

    45 minutes

    10:06

    10:10

    Passing

    4 minutes

    10:10

    10:45

    Lunch

    35 minutes

    10:45

    10:49

    Passing

    4 minutes

    10:49

    12:09

    4th Period*

    80 minutes

    12:09

    12:13

    Passing

    4 minutes

    12:13

    12:58

    5th Period

    45 minutes

    12:58

    1:02

    Passing

    4 minutes

    1:02

    1:50

    6th Period

    48 minutes

    *35 Minutes Literacy/ISTEP Prep

    SCHEDULE “B”

    7:38

     

    Warning Bell

     

    7:40

    8:28

    1st Period

    48 minutes

    8:28

    8:32

    Passing

    4 minutes

    8:32

    9:17

    2nd Period

    45 minutes

    9:17

    9:21

    Passing

    4 minutes

    9:21

    10:06

    3rd Period

    45 minutes

    10:06

    10:10

    Passing

    4 minutes

    10:10

    10:45

    4th Period*

    35 minutes

    10:45

    10:49

    Passing

    4 minutes

    10:49

    11:24

    Lunch

    35 minutes

    11:24

    11:28

    Passing

    4 minutes

    11:28

    12:09

    4th Period*

    41 minutes

    12:09

    12:13

    Passing

    4 minutes

    12:13

    12:58

    5th Period

    45 minutes

    12:58

    1:02

    Passing

    4 minutes

    1:02

    1:50

    6th Period

    48 minutes

    *35 Minutes Literacy/ISTEP Prep

    SCHEDULE “C”

    7:38

     

    Warning Bell

     

    7:40

    8:28

    1st Period

    48 minutes

    8:28

    8:32

    Passing

    4 minutes

    8:32

    9:17

    2nd Period

    45 minutes

    9:17

    9:21

    Passing

    4 minutes

    9:21

    10:06

    3rd Period

    45 minutes

    10:06

    10:10

    Passing

    4 minutes

    10:10

    11:30

    4th Period*

    80 minutes

    11:30

    11:34

    Passing

    4 minutes

    11:34

    12:09

    Lunch

    35 minutes

    12:09

    12:13

    Passing

    4 minutes

    12:13

    12:58

    5th Period

    45 minutes

    12:58

    1:02

    Passing

    4 minutes

    1:02

    1:50

    6th Period

    48 minutes

    *35 Minutes Literacy/ISTEP Prep

    LUNCH SCHEDULE

    10:10

    10:45

    “A” Lunch

    35 minutes

    10:49

    11:24

    “B” Lunch

    35 minutes

    11:34

    12:09

    “C” Lunch

    35 minutes